Acasă > Generalitati/stiri > Nu vreau sa dau bani

Nu vreau sa dau bani

iulie 13th, 2009

Am intrat acum cateva minute pe arbocontext.ro ca sa aflu detalii despre reteaua lor de site-uri.

Cautand un link catre aceasta informatie mi-a cazut privirea pe un link proeminent denumit ‘vreau sa dau bani‘ urmat de un alt link ‘vreau sa primesc bani‘.

Foarte probabil ca un copywriter inspirat s-a gandit cat de cool e sa puna aceste doua linkuri unul sub altul. Cat de clar va fi ca unul se adreseaza celor care investesc in publicitate si celalalt celor care vand spatiu publicitar.

Nu s-a gandit insa ca si cei care investesc in publicitate fac asta tot pentru a primi bani. Nu pentru a da bani. Nu vin la ARBO ca sa cheltuiasca niste bani de care nu au nevoie. Vin ca sa atraga trafic de la care spera sa obtina mai multi bani decat au cheltuit, astfel incat sa faca un profit.

Nu s-a gandit ca rolul unui copywriter este sa vanda serviciul, sa-i arate avantajele, de ce este bun pentru client, cum il va ajuta sa-si rezolve problemele. Nu sa-l prezinte ca pe o cheltuire de bani doar de dragul unui joc de cuvinte.

Alternative?

Destule: ‘vreau clienti noi‘, ‘vreau sa-mi cresc vanzarile‘, sau macar ‘vreau mai multi vizitatori‘. Oricare dintre acestea ar pune intr-o lumina mai favorabila serviciul oferit si ar ajuta la cresterea ratei de conversie a site-ului.

Popular: 1%

Generalitati/stiriVrei sa primesti informatii doar pentru abonati si notificari atunci cand public un nou articol? Aboneaza-te* = camp obligatoriu

powered by MailChimp!
  1. Nu exista comentarii.
  1. Nici un trackbacks momentan.