Despre/contact

…mine. Mihai Ghita

Mihai GhitaMa ocup de magazine electronice de prin 2000. Atunci credeam si eu ca vinzi 24/24, 7 zile din 7, fara stocuri, fara vanzatori, cu investitie minima. Imi place sa cred ca intre timp m-am mai trezit la realitate.

Am tendinta de a spune cam verde in fata ce gandesc si apreciez cand mi se raspunde la fel. Cum nu mai lucrez intr-o multinationala sunt foarte atent cum investesc bugetele si vreau mereu sa obtin mai mult decat am platit. E valabil si pentru clientii mei care asteapta acelasi lucru. Atunci cand mi s-au propus colaborari interesante si corecte, platite in functie de rezultate, am spus da.

In biblioteca mea personala poti gasi destul de multe carti de usability si wireframing, vanzari, margeting direct, logistica, design de interfete, arhitectura informationala, management de proiecte web, brand identity,  publicitate, strategie de business.

Sunt multe subiecte care au insa ceva in comun: fac parte din arsenalul de cunostinte necesare pentru a opera profitabil o afacere online. Fara a avea pretentia ca sunt specialist in toate domeniile enumerate, consider ca aceste cunostinte generale ma ajuta sa-mi formez o privire de ansamblu asupra acestui domeniu foarte complex.

PS: in multe dintre articolele publicate pe acest site vei vedea ca discut de profit. E normal pentru ca acesta este scopul unei afaceri. Daca ai alta parere iti furi singur caciula.

…Site Lab s.r.l.

Firma se ocupa in proportie de 95% de magazine electronice si servicii conexe. Din 2006 si pana acum am dezvoltat si continuam sa dezvoltam o platforma proprie de comert electronic. La baza ei si a tuturor  magazinelor pe care le facem stau 2 principii: usurinta in utilizare (atat pentru vizitatori cat si pentru administratori) si eficienta.

Incepand din 2008 am deschis un magazin propriu: SomnUsor.com. Este o initiativa care ne pune mai bine in pantofii clientilor nostri decat orice discutie sau interviu si care ne-a deschis ochii asupra problemelor mici, de zi cu zi, care afecteaza productivitatea, eficienta si, nu in ultimul rand, profitul unui intreprinzator care vinde online.

De cand am deschis magazinul am facut zeci de modificari ale programului si continuam sa o facem, implementandu-le si la clientii nostri. In 2009 am preluat si site-ul raft.ro pe care ruleaza platforma curenta de magazin. Daca vrei sa vezi versiunea 2.0 de magazin (aflata in Beta) putem aranja o intalnire.

Pe langa vanzarea sau inchirierea de magazin electronice oferim servicii de consultanta. organizare logistica si administrare magazine electronice. Pentru ca solutia tehnica este doar o particica din ce au nevoie clientii nostri pentru a vinde online profitabil.

Pentru informatii legate de serviciile pe care le oferim intra pe site-ul principal.

Popular: 2%

  1. Nu exista comentarii.
  1. Nici un trackbacks momentan.